E: info@pisarna-na-netu.si

TEL: 080 88 16

Fax: 03 749 31 41

PISARNA NA NETU D.O.O.
CESTA VALENTINA OROŽNA 8, 3230 ŠENTJUR

Če pošljete sporočilo, vas bomo kontaktirali v roku 48 ur.

Plačilo v gotovini in po predračunu se nakaže na TRR: TRR SI56 10100-0048465851, Banka Koper

Uporabniški servis

Odprema in dostava
Naročniški paketi (v nadaljevanju izdelki) se prodajajo po internetu kot naročnina na IT in svetovalne storitve. Izdelke lahko uporablja kupec le za svoje potrebe. Razpečevanje, razpošiljanje ali uporaba pri drugih fizičnih ali pravnih osebah, kot je kupec izdelka, ni dovoljena.

Zahteva po naročniškem  paketu

Po izvršenem nakupu vam kreiramo uporabniški račun v 2 delovnih dneh v Sloveniji. V primeru, da uvam ne moremo vročiti e-poto o uspešni kreaciji, pošljemo pisno potrditev. Če tudi pisne potrditve nakupa ni mogoče dostaviti, jo zadržimo do konca trajanja naročnine paketa.

Vsebina naročniških paketov

Opisi paketov na spletni strani www.pisarna-na-netu.si so informativne narave. Kupec in ena od pogodbenih strank lahko vsebino paketa prilagodi lastnim potrebam. Od kupcev zahtevamo, da opise paketov podrobno preberejo pred sklenitvijo pogodbe (ali nakupa). Storitve, opisane v paketih se izvajajo v skladu dobre računovodske in IT prakse.

Zasebnost in varnost
Zelo smo zavezani k varovanju vaše zasebnosti. Izvedemo vse razumne ukrepe za varovanje vseh podatkov in informacij. Informacije so varovane na različne načine, sprejetim v panogi, vključno z uporabo varnostnih ukrepov za zaščito pred izgubo, zlorabo in spreminjanja podatkov, ki jih uporablja naš sistem.

Politika zasebnosti je oblikovana tako, da zagotavljajo varnost in točnost osebnih podatkov, zbranih na tej spletni strani. Osebni podatki se ne delijo s tretjimi strankami.

Ob obisku strani zbiramo podatke uporabnikov interneta: identifikacijske podatke iz svoje spletne strani obiskovalcev, IP naslov in katere strani ste obiskali (ti podatki so običajni za zapise prometa na strežniku). Zbiramo tudi informacije uporabnikov, ki uporabljajo registracijo ali kupijo pakete. Take informacije vključujejo ime, firmo, naslov in podatke o plačevanju.

Varovanju zasebnosti osebnih podatkov je ena od najpomembnejših prednostnih nalog za nas. Mi potrebujemo te informacije le za opravljanje storitev za naše stranke in za prejemanje plačil. Uporabljamo piškotke za namene analize prometa, kot so čas / datum potovanja, čas / datum zadnjega obiska, strani, ogledov, referenc, informacije o transakcijah in drugih podatkov. V nobenem primeru ne pristajamo v izmenjavo kakršnihkoli osebnih informacij, prejetih od svojih strank. Portal Pisarna-na-netu.si ni usmerjena na otroke, mlajše od 13 let, ampak na firme in podjetnike. Če ste prejeli neželeno e-pošto od nas, vas prosimo, da pošljete izvod Za: info@pisarna-na-netu.si z opombo: Odjava e-novic! Pridržujemo si pravico do spremembe tega pravilnika ob vsakem času. Naše spletne strani so vedno ažurne.

Vrnitve proizvoda, zamenjava, garancija
Naše 100% garancija zadovoljstva pomeni 100%. Vrnitve proizvoda je vedno mogoča, če gre za izdelek z napako. Digitalnih izdelkov ni mogoče vračati, če pa ste kupili napačen paket ali obrazec, nam pošljite prošnjo na: info@pisarna-na-netu.si. Vsak zahtevek pregledamo individualno. V 30 dneh po dobavi je vrnitev proizvoda sprejemljiva.

Naročanje
Zahtevamo informacije od uporabnikov na naši naročilnici. To je potrebno za dokončanje prodajnih nalogov. Uporabniki morajo zagotoviti kontaktne podatke: ime, priimek, firma, davčna številka, naslov, e-poštni naslov in telefonsko številko in finančne informacije, kot so številka kreditne kartice in datum poteka veljavnosti.

Te informacije se uporabljajo:
- za namene zaračunavanja;
- za dokončanje prodaje;
- dostavo in aktivacijo storitev.

Če obstajajo težave, informacije uporabljamo za vzpostavitev stika.

Plačilo, cene in promocije
Skupna cena = cena izdelka + DDV. Skupaj nabavna cena pomeni znesek v EUR. Kakršni koli dodatni stroški se ne zaračunajo! Sprejete oblike plačila so Visa, Mastercard, JCB, Diners Club, in PayPal. Cene so v EUR. Kartice se bremeni neposredno potem, ko je bil paket aktiviran ali je bila opravljena storitev v celoti (znesek za plačilo). Ob nakupu s kreditno kartico je znesek le v dobro. Izjava o vaši kreditni kartici z evidenco o zaračunavanju: Pisarna-na-netu

Uporaba SSL certifikata
Naš partner Paypal in Moneybookers zagotavlja varno plačevanje. Prek “SSL certifikata” so na voljo varne in plačilne strani.

Posodabljanje informacij o računu
Podatke o vašem računu lahko posodobite kadar koli s klikom na povezavo na vrhu strani.